We draaien graag eens een cirkeltje, bij Gent M. Analoge events organiseren om over digitale creativiteit te praten. Zo begon het 5 jaar geleden. Of gesprekken opnemen in een studio om on-the-go te beluisteren. Een podcast eigenlijk, maar we noemen het radio.

Nieuw op het alles-komt-terug lijstje: mailings. Omdat we mailen via Slack doen en onze mailbox de desktop van ons hoofd is geworden. En ook omdat we newsjunkies zijn die graag inspiratie delen. Curatoren eigenlijk.

Het is duidelijk: nieuwsbrieven zijn helemaal terug! En als je ons niet gelooft, neem het van Lena Dunham aan.

Hieronder meer info over de Revue mailings van Freek Evers, Fredo De Smet, Thomas Smolders, Pieter Blomme en Stijn Vercamer. 

 

Stijn: alles-tech-gelijk

Met een vreemde mix van futurisme en pragmatisme benadert Stijn Vercamer media en technologie. Voeg daar 'Gent' en wat 'randomness' aan toe en je krijgt de heerlijke groentesoep die enkel ex-Deinzenaars kunnen maken. 

Stijn is digitale media expert. Hij adviseert enkele van Vlaanderens grootste kranten. Schrijf je hier in voor de Revue van @stijnv.

 
 

Thomas' & Friends

Thomas Smolders - de man met een heimlich manoeuvre als twitter naam - stuurt elke week een mailing uit. Hij noemt het "de meest onvoorstelbare nieuwsbrief ter wereld". Logisch, aangezien hij de content uitbesteedt aan inspirerende vrienden.

Thomas is blogger, Amsterdam-kenner en Dift-creative. Schrijf je hier in voor Thomas & Friends van @Ljosmyndun.

 
 

Pieters "ijsberg"

We hebben het geluk GentM radio te kunnen maken onder het toeziend oor van Pieter Blomme, Vlaanderen grootste (en boeiendste) radio nerd. Hij deelt samen met andere radiolovers mooie radio in de mailcast "ijsberg".

Pieter is UGent docent, RELAAS podcaster en bestuurder bij Urgent.fm. Schrijf je hier in voor ijsberg van @Pieterbl.

 
 

Fredo's GentM updates

Wat ooit begon als een groep vrienden die bij een pintje over technologie babbelden groeide de afgelopen jaren uit tot een reeks van veertig evenementen, een handvol podcasts, vijf kranten en nu ook een verzameling nieuwsbrieven. In zijn nieuwsbrief houdt Fredo je op de hoogte van all things Gent M én wil hij beetje bij beetje ontdekken hoe het leven werkt in een wereld waarin verandering de enigste zekerheid is. 

Fredo is pater familias van het gezin De Smet én de Gent M-familie, draait al eens een plaatje en houdt van trapjes. Schrijf je hier in voor de mails van @fredodesmet

 
 

Poortwachter Freek Evers.

Poortwachter, zo heet de nieuwsbrief van Freek. Dat is een heel ambitieuze naam voor een bescheiden project. Als niet-Brusselaar dwalen door onze hoofdstad of dwalen op het ‘tinternet’, het komt op hetzelfde neer: zonder goeie gids bots je nooit op de échte pareltjes. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van @frenetiek. Of een wandeling door Brussel, dat kan ook.

Schrijf je hier in voor de mails van @frenetiek.

 
 

Laatste blogposts