Podcast: Robots & Werk

‘Robots & Werk’. Een verhaal tussen hoop en angst. In de media vooral dat laatste. Maar Jonathan Berte, pionier en CEO van het Gentse bedrijf RoboVision ziet vooral ook veel opportuniteiten. Hij ziet in slimme robots een kans. Een kans om minder te moeten werken. Een kans om robots werk te laten doen wat we helemaal niet graag doen. Al is er één belangrijke voorwaarde: er moet dringen grondig gedebatteerd worden over de impact van robots op werk. Laat deze podcast daar de perfecte aanzet voor zijn.

Luister naar de podcast via iTunes

In samenwerking met Design museum Gent en De Morgen

En verder

Bekijk de tentoonstelling Hello, Robot met eigen ogen, ontdek wat De Morgen over de tentoonstelling schreef, lees Frank De Graeve's stuk over over Industry 4.0 of kom naar de volgende debatavond op 12 dec over Robots en Ons Lichaam met Bram Vanderborght.