15/03

Gent City Badge.

Sinds een maand of 4 kan je op de location based app foursquare ‘stadsbadges’ unlocken. Deze kan je krijgen door in te checken op minstens 5 verschillende bezienswaardigheden in die stad. Sjanghai, Sydney, Londen en Parijs zijn maar enkele van de vele steden die ondertussen zo’n eigen badge hebben.

Om meer steden zo’n eigen badge te geven organiseert foursquare een wedstrijd. Op elk continent maken drie steden kans op zo’n eigen badge.

Geekgirl Amoorie wees er ons op dat Gent moet meedingen naar die felbegeerde prijs. En gelijk heeft ze. De lijst staat hier. Wij van Gent M zijn sowieso altijd klaar om variatie op GM te verzinnen. Gent ‘M’ van Mayor dus. Burgemeester Termont vroeg ook om ‘nen kleine effort’ via twitter.

Praktisch: het is de bedoeling dat we een lijst opstellen met bezienswaardigheden in Gent. Ook jij kan ons hierbij helpen! Stuur een mailtje met de plekken die volgens jou zeker niet mogen ontbreken op onze lijst naar info (at) GentM.be. GentM redactrice Sofie nam alvast de badge even onder handen.

Share
3 comments
 

Reacties

  1. [...] geschiedde: een badge in true Foursquarestyle en bijhorende lijst werden gemaakt. Een beetje promo hier, een beetje promo daar. Een paar invites op Foursquare later is het aantal volgers van de lijst [...]

  2. Door Vera Regelbrugge op March 28, 2012 - 11:18

    De Boekentoren is a must see

  3. Door Unlock the Ghent city badge! | Gent M op March 29, 2012 - 16:47

    [...] weken geleden plaatsten we op deze site een oproep om mee te helpen aan onze lijst met locaties voor de Ghent City Badge. Met deze lijst deden we mee [...]

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *